Evolutie en verandering, dat drijft mij. Op een zekere wijze ben ik erg geduldig van aard. Maar het hangt af waarvoor. Ik begrijp dat een groep op verschillende ritmes leeft en functioneert. Dat wel, absoluut! Maar begrip en verstand is nog verschillend van een gevoel. Zo kom je soms terecht in een omgeving waar alles lijkt stil te staan. Maar is dat werkelijk zo of leidt stilstaand net tot groei en verandering?

Volgens mij heb je het allebei nodig.

Het is ook  voor iedereen verschillend en hangt af van moment tot moment. Het is namelijk vanuit de binnenkant zoals zelfkennis dat ik kan komen tot groei. Op dit moment bij de start van de zomervakantie voel ik een grote nood om te zomeren, de nood om stil te staan.

Mij op mezelf terug te trekken in de vorm van lange wandelingen en mijn gedachten te sorteren. Een moment om stil te staan bij het invoelen wat de toekomst brengt. De toekomst zal ik vooral laten bepalen door de weg van de energie. Wat voelt goed en waarin kan en wens ik te evolueren.

Daarnaast brachten de voorbije jaren mij inzichten en verdieping in mijn talenten. Waar ben ik goed in? Maar vooral waar wordt ik blij van? Op dit moment ben ik aan het lezen over de waarde van spel en plezier, de ruimte te hebben om niets te plannen en te zien wat er op mijn pad komt.

Daarom plan ik samen met Griet Langedock op het einde van de zomer een workshop rond gedeeld leiderschap. Een workshop waarin we terug ontdekken waar we blij van worden en waarvan we meer willen gaan doen. dit om in gedeelde verantwoordelijkheid en zorg onze organisatie, werkvloer en team mee vorm te geven. Ideaal om vanuit onze vrije tijd en ruimte te voelen waarop we graag inzetten in de toekomst.

Kom jij ook op 28 augustus om 20u00? Stainierstraat 1, 3001 Heverlee

Wil je hierover graag meer info? Neem een kijkje op onze website: www.gedeeldleiderschap.be of op het event wat ik hieronder met je deel.