Als het leven moeilijk gaat

Er zijn periodes in je leven dat het moeilijker gaat en waarbij externe steun of counseling nuttig kan zijn. Je wil graag meer zelfvertrouwen, je beter voelen, zelfzekerder keuzes maken, nieuwe gewoontes aanleren… Bij levensvragen, wensen tot verandering in je leven, moeilijke keuzes, kan je bij mij terecht.

Voorbeelden van vaak voorkomende moeilijkheden zijn:

  • Er niet in slagen om een bepaalde keuze te maken;
  • Lichamelijke klachten, stress, burn-out;
  • Er moeilijk in slagen om uit te voeren wat je je voorgenomen had;
  • Piekeren, angsten, kwaad worden;
  • Beseffen dat je veel meer in je mars hebt, maar er niet in slagen om “vooruit” te komen;
  • Moeilijkheden met ’neen’-zeggen, over je grenzen gaan;

Samenleef- of werkrelaties

Als mens zijn we steeds betrokken in verschillende soorten relaties. De ene relatie is intenser dan de andere. In elke relatie komen spanningen voor. Dat is een feit. Soms zijn relaties lastig en bezwarend. Meestal geraken de betrokkenen hier zelf uit. Soms raak je vast in geruzie en helpt steun van familie of vrienden niet meer. Dan wordt het vertrouwen in elkaar broos, elkaars goede intenties zien is moeilijk.

Als counselour zet ik in op het creëren van een veilige context en terug te luisteren naar elkaars noden en wensen. Eventuele patronen in de communicatie worden zichtbaar. We gaan samen op zoek naar een gewenste toekomst en wat een eerste stap kan zijn om terug op weg te geraken.

Bekijk je graag of ik iets voor je kan betekenen? Stuur me vrijblijvend een berichtje en dan bekijken we het samen.

13 + 15 =