COACHING

Op verschillende momenten in het leven worden er andere verwachtingen aan ons gesteld. Of wensen we op een andere manier aan die verwachtingen te voldoen. Bij de overgang van de ene naar een andere levensfase kan het moeizaam verlopen om alles gesorteerd te krijgen. Welke prioriteiten wens je waaraan te geven en op welke manier kan je dat het best aanpakken en communiceren.

Een coach inspireert je om weer perspectieven te zien, opties te overlopen en positieve keuzes te maken.
Een coach neemt de tijd om goed te luisteren en gaat samen met jou op zoek naar een manier waarop je je situatie kan verbeteren. Je krijgt de tijd om nieuwe gewoontes aan te leren en stapje voor stapje vooruitgang te boeken en dit zelf te zien en te ervaren.

Loopbaanbegeleiding

Deze begeleiding helpt je om een antwoord te vinden op loopbaanvragen:
Hoe vind ik weer plezier in mijn werk? Zou ik gelukkiger zijn in een andere job?
Hoe kan ik beter voor mezelf zorgen op het werk?
Is een zelfstandige activiteit iets voor mij? Zet ik mijn eigen zaak verder?
Wat wil ik? Hoe maak ik mijn ambities waar? Hoe kaart ik dat aan?
Hoe kan ik beter omgaan met stress op het werk?
Hoe kan ik beantwoorden aan wat men van mij verwacht zonder mezelf voorbij te lopen?

Aan het einde van het traject heb je een helder zicht op wat je wil en hoe dat past bij je leven op dit moment en in de toekomst. Je verkrijgt een authentiek portret over je kennis, kunde, vaardigheden en valkuilen. Je weet wat je waard bent en je weet in welke omgeving je best floreert en welke omgeving of inhouden je beter vermijdt. Je hebt het zelfvertrouwen om te kiezen vanuit beslissingen die passen bij wie je bent en hoe je wil leven. Voor loopbaanbegeleiding werk ik met loopbaancheques in samenwerking met My Future Works.

Ben je aan het werk of ben je zelfstandige? Dan kan je elke 6 jaar 7 uur loopbaanbegeleiding volgen met loopbaancheques. Voor je eerste cheque betaal je 40 euro voor 4 uur.  Voor je tweede cheque 40 euro voor 3 uur.

Heel wat extra informatie vind je op de website van My Future Works  en van VDAB.

Bekijk je graag of ik iets voor je kan betekenen? Stuur me vrijblijvend een berichtje en dan bekijken we het samen.

7 + 9 =