To bloom. Ik heb het niet zelf uitgevonden maar ik vind het zo’n mooi woord. Blooming omvat voor mij zoveel wat me nauw aan het hart ligt. Bloeien en groeien. Maar niet zweverig of alleen maar in het hoofd, neen. Blooming betekent voor mij om vanuit je kracht te groeien, te evolueren en te ontwikkelen.

Daarom is het voor mij zo belangrijk of essentieel dat je ook werkelijk weet waarin je sterk bent. Is dat ook niet wat je doet met het team waarin je werkt? De cliënten die je begeleid? De studenten waaraan je les geeft? Iedereen aanspreken op hun sterktes en talenten.

Voel je het verschil als dat ook echt lukt? Je merkt het in de reactie, de feedback die je mag ontvangen of vooral in de energie waarmee je de ander aan de slag ziet gaan. Fantastisch gewoon.

Wat zou het voor jou betekenen om dat ook zelf te kunnen ervaren. Hoe zou het zijn als je op jouw werkplek voor een 70% van de tijd kan doen waar je plezier aan beleeft?  Dat je vanuit dat talent ook mee vorm kan geven aan jouw organisatie. Niet perse vanuit de rol van directeur, coördinator of leidinggevende. Maar wal als verantwoordelijke of trekker van een bepaald project. Waarbij je vanuit een kader dat je mee vorm mag geven kan bloeien. Dat je dat mee mag afstralen op iedereen rond jouw en dat het ook nog gezien wordt. Dat je er waardering voor krijgt.

Ik wens het ook voor jou. De kans die je zelf kan grijpen om ook de sterkte en kracht in jezelf te ontdekken en in te zetten. Op die manier kan jouw zelfvertrouwen groeien en bloeien! Yes!

Kom jij ook op 28 augustus om 20u00? Stainierstraat 1, 3001 Heverlee

Wil je hierover graag meer info? Neem een kijkje op onze website: www.gedeeldleiderschap.be of op het event wat ik hieronder met je deel.